Apparaten en accessoires
Kokos en karamel cheesecake
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u. 40min
16 stuks
Ingrediënten
Cheesecake
-
boter om de vorm in te vetten
-
witte suiker220 g
-
huisgemaakte vanillesuiker40 g
-
maïzena (zetmeel)75 g
-
kwark, 20% vet1250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
eieren2
Kokos-karamelsaus en opbouw
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.70 g
-
kokoswater130 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
kokosolie30 g
-
water1000 g
-
azijn1 el
-
gedroogde, geraspte kokosnoot om te besprenkelen
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
11 g
Calorieën
1329 kJ /
318 kcal
Vetten
13 g
Vezels
0.2 g
Koolhydraten
39 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Karamel maken
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Geen beoordelingen
Mini kaneelbroodjes op een stokje
1u. 30min
IJskroon van meringue en frambozen
4u. 10min
Sinaasappelcake en chocolade topping
1u. 15min
Mini champignon pasteitjes
1u. 45min
Dracula bloed
Geen beoordelingen
Pistache en amandel filo spiraal
Geen beoordelingen
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min
Margarita
10min
Citroencurd
1u.
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2u. 10min
Appel en citroen krans
50min